Împuşcături în satul de vacanţă din Mamaia. Cinci persoane, cercetate de poliţişti

Poliţiştii constănţeni cercetează cinci persoane, trei turişti şi doi angajaţi ai unui parc de distracţii aflat la intrarea în staţiunea Mamaia, după ce, joi noaptea, s-au luat la bătaie, o persoană fiind internată în spital cu traumatisme, iar o alta fiind împuşcată în faţă cu gloanţe de cauciuc.

1163 afișări
Imaginea articolului Împuşcături în satul de vacanţă din Mamaia. Cinci persoane, cercetate de poliţişti

Împuşcături în satul de vacanţă din Mamaia. Cinci persoane, cercetate de poliţişti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Gelu Manolescu, scandalul a pornit în jurul orei 22.00, între un grup format din trei turişti, doi din Ploieşti şi unul din Braşov, şi doi angajaţi ai parcului de distracţii aflat în satul de vacanţă din Mamaia, poliţiştii fiind alertaţi prin Serviciul 112.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constatat că scandalul degenerase, unul dintre turişti, lovit cu o bâtă, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat cu un traumatism cranio-facial şi un traumatism toraco-abdominal.

De asemenea, unul dintre turişti, care deţinea legal un pistol cu bile din cauciuc, l-a împuşcat pe unul dintre angajaţii parcului de distracţie, rănindu-l uşor la buză, fără ca acesta să necesite internarea în spital.

"În cauză se fac în continuare cercetări, pentru loviri sau alte violenţe, urmând să fie stabilit gradul de implicare al fiecăruia dintre participanţii la scandal", a precizat Gelu Manolescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici