În Capitală s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din iarna aceasta

În Capitală, meteorologii au înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică cea mai scăzută temperatură din această iarnă, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

4799 afișări
Imaginea articolului În Capitală s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din iarna aceasta

În Capitală s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură în Capitală de iarna aceasta

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au declarat, pentru MEDIAFAX, că valoarea termică cea mai scăzută din ţară s-a înregistrat în judeţul Gorj, la staţia meteo Apa Neagră, de minus 16,9 grade Celsius.

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost cea mai geroasă şi în Capitală, unde a fost înregistrată o temperatură de minus 15 grade Celsius, cea mai scăzută de iarna aceasta din Bucureşti.

La staţia meteorologică Filaret, din Capitală, s-au înregistrat minus 11 grade Celsius.

Patru judeţe au fost sub atenţionare cod galben de ceaţă, duminică dimineaţă, respectiv Galaţi, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici