În jurul lumii la 94 de ani, bunica Joy se grăbeşte spre următoarea ţintă

A fost un pas scurt de la primul ei paşaport (obţinut la 91 de ani) până la dorinţa de a vizita toate continentele: Joy Ryan este bătrâna de 94 de ani care merge la munte, tabere şi vede oportunităţi acolo unde există limitări pentru ceilalţi.

265 afișări
Imaginea articolului În jurul lumii la 94 de ani, bunica Joy se grăbeşte spre următoarea ţintă

Joy Ryan în Hawaii cu nepotul ei

La 91 de ani şi-a ridicat primul paşaport, la 93 de ani a devenit cea mai în vârstă persoană care a vizitat cele 63 de parcuri naţionale ale Statelor Unite, iar la 94 de ani plănuieşte să vadă toate continentele (inclusiv Antarctica). Este Joy Ryan, bunica cea mai plină de viaţă din lume.

„Grandma Joy” (pe Instagram cu contul de 104.000 de urmăritori @grandmajoysroadtrip) a devenit virală pentru aventurile ei prin lume.

„Dacă mergi încet, nu reuşeşti nimic”, a declarat doamna Ryan, care în timp ce s-a oprit la Banff Parcul Naţional din Canada, Amboseli şi Maasai Mara din Kenya şi Galapagos din Ecuador. Următoarea oprire: Australia.

O însoţeşte nepotul ei, în vârstă de 42 de ani, Brad Ryan (călător pasionat). Fac echipă din septembrie 2015: „Bunica nu văzuse niciodată munţii, dar s-a descurcat foarte bine, plimbându-se şi prin camping fără să se plângă, la 85 de ani”.

Pentru nepot, vârsta bunicii nu reprezintă un obstacol, este în schimb o nouă oportunitate de îmbogăţire: nevoiţi să se mişte mai încet, cuplul se bucură de fiecare clipă, având mai mult timp să observe cu atenţie detaliile şi să reflecteze. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici