În prima zi de Crăciun, 158 de şoferi au rămas fără permis de conducere

În prima zi de Crăciun, poliţiştii au reţinut peste 150 de permise de conducere şi au retras 24 de certificate de înmatriculare, anunţă Insepctoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

752 afișări
Imaginea articolului În prima zi de Crăciun, 158 de şoferi au rămas fără permis de conducere

În prima zi de Crăciun, 158 de şoferi au rămas fără permis de conducere

Agenţii au intervenit la peste 2.700 de evenimente şi au aplicat aproape 2.543 de sancţiuni celor care au încălcat normele sociale. Totodată, poliţiştii au reţinut permisele a 158 de şoferi care puneau în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic şi au retras 24 de certificate de înmatriculare.

Aproape 8.000 de poliţişti au acţionat pe 25 decembrie la nivel naţional, şi au fost organizate 3.920 de patrule de ordine şi siguranţă publică.

Au fost organizate 152 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.386 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 535 de infracţiuni, 68 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore.

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 13 măsuri preventive. De asemenea, au fost prinse 6 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Poliţiştii au aplicat 2.543 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 700.000 de lei, pentru neregulile constatate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici