Încă aproape 14 kilometri de autostradă au fost deschişi circulaţiei. CNAIR a recepţionat două loturi

Alţi 13,7 kilometri de autostradă au fost deschişi, miercuri, circulaţiei rutiere, după ce două loturi din Autostrada Transilvania, între Iernut şi Ungheni, judeţul Mureş, au fost recepţionate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10806 afișări
Imaginea articolului Încă aproape 14 kilometri de autostradă au fost deschişi circulaţiei. CNAIR a recepţionat două loturi

Încă aproape 14 kilometri de autostradă au fost deschişi circulaţiei. CNAIR a recepţionat două loturi

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România, miercuri au fost recepţionate lucrările de la lotul de autostradă Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, iar marţi au fost recepţionate şi lucrările sectorului de autostradă Ungheni – Ogra, în lungime de 10,1 km.

”Astăzi, de la ora 15.00, aceste loturi au fost deschise circulaţiei rutiere. Valoarea contractului Ungheni – Ogra a fost de 251,349,460 lei fără TVA. Antreprenorul care a efectuat lucrările este Asocierea SC Strabag SRL - SC Straco Grup SRL. Construcţia lotului Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, a avut o valoare de 55.782.941,89 lei fără TVA, iar antreprenor a fost Asocierea Geiger Transilvania SRL – Wilhem Geiger GmbH&Co.KG”, arată CNAIR.

Autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureş, parte din Autostrada Transilvania, este împărţită în patru loturi, între Ungheni şi Ogra, având o lungime de 10,1 kilometri (lotul 1), între Ogra şi Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri (lotul 2), între Iernut şi Cheţani, cu o lungime de 17,9 kilometri (lotul 3), repsectiv între Cheţani şi Câmpia Turzii, lungimea pe acest tronson fiind de 15,6 kilometri.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, întrebat fiind când se vor deschide circulaţiei celelalte două loturi, între Iernut şi Câmpia Turzii, că termenul este 2019, iar dacă nu va fi respectat vor exista penalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici