Încă o dovadă că România se opune migraţiei ilegale. 17 persoane ascunse printre frigidere şi piese auto au fost prinse în vama Nădlac II

În contextul discuţiilor aprinse privind intrarea în Schengen, 17 cetăţeni din ţări din Africa şi Asia care voiau să treacă ilegal graniţa din România în Ungaria au fost opriţi în PTF Nădlac II.

120 afișări
Imaginea articolului Încă o dovadă că România se opune migraţiei ilegale. 17 persoane ascunse printre frigidere şi piese auto au fost prinse în vama Nădlac II

Încă o dovadă că România se opune migraţiei ilegale. 17 persoane ascunse printre frigidere şi piese auto au fost prinse în vama Nădlac II

17 migranţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani, care încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria, ascunşi în două automarfare şi o autoutilitară, au fost prinşi în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II în ultimele 24 de ore.

Şoferii, doi români şi un turc, transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto şi frigidere pentru societăţi comerciale din Suedia, Spania şi Germania.

Migranţii proveneau din Afganistan, Siria, Pakistan, Bangladesh, Nepal, Sri Lanka şi Etiopia, cei mai mulţi intraţi legal în România, informează Poliţia de Frontieră.

Se fac cercetări privind infracţiunile de trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
migranţi,
vamă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici