Încă un angajat al Consiliului Judeţean Ilfov a fost depistat cu noul coronavirus

  • Încă angajat al Consiliului Judeţean Ilfov (CJI) a fost depistat cu noul coronavirus
  • CJI precizează că activitatea instituţiei a fost reluată luni, după ce fusese suspendată săptămâna trecută, după ce un salariat a fost confirmat ca având COVID-19
  • Reprezentanţii instituţiei spun că au luat toate măsurile eficiente de precauţie
485 afișări
Imaginea articolului Încă un angajat al Consiliului Judeţean Ilfov a fost depistat cu noul coronavirus

Încă un angajat al Consiliului Judeţean Ilfov are COVID FOTO Profimedia

Activitatea CJ Ilfov s-a reluat de astăzi (luni - n.r.). Au fost efectuate 163 de teste şi, din păcate, s-a mai pozitivat încă unul, în afară de cel de săptămâna trecută, a transmis instituţia, printr-un comunicat de presă.

CJI precizează faptul că toţi colegii persoanelor infectate cu COVID-19, deşi au teste negative, nu au venit la serviciu nici luni şi au fost retestaţi.

Reprezentanţii instituţiei mai afirmă că, încă de la începutul epidemiei, au luat măsuri eficiente de precauţie.

„Programul de muncă a fost modificat, pe ture, fiecare angajat primeşte trei măşti pe zi, respectarea distanţării sociale este obligatorie, au fost înfiinţate noi săli de lucru, toate suprafeţele sunt dezinfectate de două ori pe zi şi vinerea are loc dezinfecţia totală. Le dorim colegilor infectaţi, din păcate, cu noul coronavirus, să treacă repede şi cu bine peste această încercare”, se arată în comunicat.

Activitatea CJ Ilfov a fost suspendată miercuri pentru că unul dintre angajaţi a fost confirmat ca având COVID 19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici