Video INCENDIU în Capitală: Pompierii au intervenit cu şase autospeciale/ Mai multe persoane au fost evacuate | FOTO, VIDEO

Pompierii au intervenit, miercuri dimineaţă, pentru a stinge un incendiu produs la mansarda unui bloc din Capitală, situat pe Aleea Moldoviţa, unde a ars o maşină de spălat. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU.

2852 afișări

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că pompierii au lichidat, miercuri dimineaţa, un incendiu produs pe Aleea Moldoviţa din Capitală, unde a ars o maşină de spălat la mansarda unui bloc.

Pompierii au evacuat şase persoane, dintre care două cu ajutorul autoscării, deoarece se aflau pe acoperiş.

Echipajele au intervenit cu şase autospeciale de stingere, două autoscări, detaşamentul special de salvatori, descarcerare şi cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

O singură femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece prezenta o uşoară expunere la fum, mai arată sursa citată.

Taguri:
incendiu,
isu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici