Incendiu într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Sănduleşti din Sectorul 6 al Capitalei, o persoană anunţând prin 112 că se văd flăcări în locuinţă.

272 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei

Pompier (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Incendiul a fost stins la mai puţin de o oră după ce a izbucnit, la faţa locului deplasându-se două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Aceştia au precizat că flăcările au cuprins dormitorul şi parţial sufrageria unui apartament situat la etajul nouă al unui bloc de pe strada Sănduleşti, însă nu au existat victime sau persoane intoxicate cu fum.

Mai multe echipaje de pompieri au rămas în zonă pentru a monitoriza situaţia.

Incendiul a fost sesizat prin apel la 112, în jurul orei 15.00, de către o persoană care a spus că se văd flăcări dintr-un apartement. La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici