Încendiu într-un bloc din Giurgiu: Doi bătrâni, scoşi din apartament | FOTO

Doi bătrâni au fost scoşi din apartamentul în care locuiau, unde a izbucnit un incendiu, duminică seara, mai mulţi pompieri intervenind pentru stingerea focului.

165 afișări
Imaginea articolului Încendiu într-un bloc din Giurgiu: Doi bătrâni, scoşi din apartament | FOTO

Giurgiu: Doi bătrâni scoşi din apartament, în urma unui incendiu

Potrivit ISU Giurgiu, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din Giurgiu, arderea fiind generalizată. Din apartament au fost scoase două persoane, respectiv un bărbat de 95 de ani şi o femeie de 71 de ani.

„La sosirea echipajele arderea era generalizată. Două persoane aflate în interiorul locuinţei au fost evacuate de către echipajele noastre. Este vorba de un bărbat de 95 ani şi de o femeie de 71 de ani. Două echipaje SAJ Giurgiu au acordat primul ajutor şi au transportat cele două persoane la UPU Giurgiu, ambele fiind conştiente şi cooperare”, a transmis ISU Giurgiu.

Primele informaţii arată că incendiul a izbucnit din cauza unei ţigări aprinse, lăsate în apropierea unor materiale combustibile din apartament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici