Video Incendiu într-un club de noapte din Istanbul: 29 de morţi. 5 persoane sunt interogate

Cauzele incendiului nu au fost încă clarificate.

1001 afișări

Numărul morţilor din incendiul care a lovit o clădire rezidenţială din Istanbul este de 29, a raportat guvernatorul Davut Gul. Trei persoane sunt rănite. „Este în desfăşurare o anchetă”, au adăugat autorităţile.

Incendiul a izbucnit la subsolul unei clădiri cu 16 etaje din Gayrettepe, în cartierul central din Beşiktaş. Primarul nou reales al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, care s-a dus la faţa locului, a spus că la subsol se afla un club de noapte.

„Incendiul este sub control. Sperăm să nu mai fie victime”, a spus Imamoglu, transmiţând „condoleanţe” rudelor morţilor şi răniţilor.

Cinci persoane au fost reţinute în Turcia pentru audieri în legătură cu incendiul. Despre acest lucru a relatat ministrul Justiţiei, Yilmaz Tunc, explicând că printre cei arestaţi s-au numărat managerii clubului şi o persoană care se ocupă de lucrările de renovare.

Clubul de noapte, care a fost închis pentru renovare, era situat la parterul unei clădiri rezidenţiale cu 16 etaje din cartierul Beşiktaş, pe partea europeană a oraşului străbătut de Bosfor.

Guvernatorul Istanbulului, Davut Gul, a declarat jurnaliştilor aflaţi la faţa locului că motivele incendiului sunt investigate şi se crede că victimele sunt persoane implicate în lucrările de renovare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici