Incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare. Zeci de persoane s-au autoevacuat

  • Incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare
  • 40 de persoane, inclusiv copii s-au autoevacuat
  • Pompierii au reuşit să stingă incendiul
814 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare. Zeci de persoane s-au autoevacuat

Incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare. Zeci de persoane s-au autoevacuat

Un număr de 40 de persoane, între care 34 de copii şi şase adulţi, aflaţi în interiorul Casei de Cultură din Baia Mare au ieşit, marţi, din clădire, din cauza unui incendiu izbucnit la parter.

Reprezentanţii ISU Maramureş au declarat, marţi, că au ars mai multe panouri publicitare, cauza izbucnirii incendiului urmând să fie stabilită.

„Un incendiu a izbucnit la Casa de Cultură Baia Mare, fiind trimise la faţa locului 5 echipaje de intervenţie dar şi un echipaj de prim ajutor de la SMURD şi două ambulanţe ale SAJ Maramureş. Au ars mai multe panouri publicitare ale unui club aflate la parterul clădirii iar din primele informaţii 34 de copii şi 6 adulţi aflaţi în incinta Casei de Cultură s-au autoevacuat. A fost un fum dens dar spaţiul a fost ventilat”, au spus reprezentanţii ISU Maramureş.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, cauzele urmând să fie stabilite în urma cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici