INCENDIU la o casă de copii din Alba: 17 persoane, dintre care 14 minori, s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, joi după masă, la o casă de copii din localitatea Vingard, judeţul Alba. Persoanele din clădire, trei adulţi şi 14 copii, au reuşit să iasă din imobil la timp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

272 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la o casă de copii din Alba: 17 persoane, dintre care 14 minori, s-au autoevacuat

INCENDIU la o casă de copii din Alba: 17 persoane, dintre care 14 minori, s-au autoevacuat

”Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul unei case de copii din localitatea Vingard. Nu sunt înregistrate victime, toate persoanele s-au autoevacuat”, a transmis reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Pompierii au stabillit că flăcările au izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum necurăţat corespunzător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici