Incendiu la un depozit de anvelope din Constanţa

Un incendiu a cuprins, joi seară, un depozit de anvelope din municipiul Constanţa, iar la faţa locului intervin trei echipaje de pompieri, flăcările atingând zece metri înălţime.

129 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit de anvelope din Constanţa

Incendiu la un depozit de anvelope din Constanţa (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa, flăcările au izbucnit iniţial la vegetaţia uscată din apropierea unui centru comercial, apoi s-au extins la depozitul de anvelope.

La faţa locului intervin trei echipaje de pompieri cu autospeciale cu apă şi spumă, care au reuşit să localizeze incendiul.

În prezent nu se cunosc cauzele incendiului, însă cel mai probabil focul a izbucnit de la o ţigară aruncată în vegetaţia uscată.

Flăcările au aproximativ zece metri.

Marţi, aproximativ 10 hectare de vegetaţie uscată au ars în urma unui incendiului izbucnit în apropierea plajei "Trei papuci" din municipiul Constanţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici