Incendiu la un depozit de colectare a deşeurilor din Capitală. Şeful Gărzii de Mediu: „Bucureştenii să închidă geamurile”

  • Un incendiu a izbucnit la un centru de colectare a deşeurilor, în Bucureşti, Sector 6. Nu sunt persoane rănite.
  • În interior se aflau butelii şi alte recipiente sub presiune, motiv pentru care pompierii au acţionat din exterior.
  • La aproximativ o oră de la anunţul izbucnirii incendiului, acesta a fost localizat.
  • Octavian Berceanu, şeful Gărzii de Mediu: „Bucureştenii să închidă geamurile”.
3278 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit de colectare a deşeurilor din Capitală. Şeful Gărzii de Mediu: „Bucureştenii să închidă geamurile”

UPDATE 15:25 Incendiul este localizat. ISU: Nu mai există posibilităţi de propagare

 

La aproximativ o oră de la anunţul incendiului, acesta a fost localizat. Autorităţile spun că nu mai există posibilităţi de propagare.

UPDATE 14:45 - Autorităţile trebuie să suplimenteze numărul de autospeciale

Este necesară suplimentarea dispozitivului cu autospeciale-cisternă de mare capacitate. Sursele de alimentare cu apă sunt limitate, transmit reprezentanţii ISU.

UPDATE 14:30 – Octavian Berceanu, şeful Gărzii de Mediu: „Bucureştenii să închidă geamurile”

„Incendiul este masiv, avem foarte multe substanţe inflamabile, există butelii, deci avem pericol de explozie. Pompierii se luptă să limiteze exitinderea incendiului. Fumul este intens şi se îndreaptă către blocurile din proximitate. (…) Avem avantajul că vântul scoate fumul din Bucureşti. Bucureştenii să închidă geamurile”, a spus la Aleph News Octavian Berceanu, şeful Gărzii de Mediu.

Incendiu în Bucureşti, la un depozit de colectare a deşeurilor

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, 5 iunie, la un centru de colectare a deşeurilor de pe strada Bârsăneşti, în Sectorul 6 al Capitalei, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Ard containere cu deşeuri, cu extindere la alt corp de clădire, pe o suprafaţă de 500 mp.

În interior se află butelii şi alte recipiente sub presiune, motiv pentru care se acţionează cu prudenţă din exterior, pe laturile clădirii.

Pentru stingerea incendiului acţionează opt autospeciale de stingere şi două autoscări.

Nu sunt persoane rănite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici