Incendiu pus intenţionat într-un bloc din Botoşani. Şapte persoane au fost evacuate

Şapte persoane au fost evacuate de pompieri în urma unui incendiu izbucnit la un frigider aflat în scara unui bloc din oraşul Botoşani, manifestându-se cu fum dens. Pompierii bănuiesc că flăcările au fost puse intenţionat.

446 afișări
Imaginea articolului Incendiu pus intenţionat într-un bloc din Botoşani. Şapte persoane au fost evacuate

Incendiu pus intenţionat într-un bloc din Botoşani. Şapte persoane au fost evacuate

Potrivit ISU Botoşani, pompierii au fost solicitaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un frigider amplasat pe casa scării unui bloc din oraşul Botoşani.

La sosirea forţelor de intervenţie, ardea frigiderul, iar un fum dens a cuprins toate etajele.

Şapte persoane au fost evacuate de pompieri, trei dintre ele cu ajurorul scării de la etajul 1, concomitent intervenindu-se pentru stingerea flăcărilor şi evacuarea fumului.

Cauza probabilă a incendiului a fost acţiunea intenţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici