INCENDIU PUTERNIC într-un apartament din Capitală. Doi copii se numără printre victime

Un incendiu puternic a cuprins un apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Cumidava, în zona Fundeni din Capitală, după o intervenţie de aproximativ o jumătate de oră focul fiind stins de pompieri. Doi copii au fost transportaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" şi doi adulţi, la Spitalul Pantelimon.

617 afișări
Imaginea articolului INCENDIU PUTERNIC într-un apartament din Capitală. Doi copii se numără printre victime

INCENDIU PUTERNIC într-un apartament din Capitală. Doi copii se numără printre victime (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Doi copii au fost transportaţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" şi doi adulţi, la Spitalul Pantelimon, după ce au fost expuşi la fum într-un incendiu puternic care a cuprins, luni seară, un apartament din Capitală.

Incendiul izbucnit luni seară într-un apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Cumidava, în zona Fundeni din Capitală, a fost stins de pompieri, după o intervenţie de aproximativ o jumătate de oră, 20 de persoane fiind evacuate din imobil, fără ca cineva să sufere arsuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, în urma incendiului au fost înregistrate şase victime, printre care doi copii, acestea fiind expuse la fum, însă nimeni nu a suferit arsuri.

Cinci echipaje de prim ajutor au intervenit la faţa locului, alături de patru autospeciale de stingere, două autoscări şi un echipaj de descarcerare.

Un incendiu puternic a cuprins un apartament dintr-un bloc situat pe Aleea Cumidava, în zona Fundeni din Capitală, pompierii intervenind cu patru autospeciale de stingere, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Echipajele ISU Bucureşti au constatat că focul ardea cu flacără violentă, care se vedea din stradă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici