Video Incendiu puternic la o casă şi un bloc din Capitală /Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale/ Un pompier a ajuns la spital

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă care s-a extins la un bloc învecinat din sectorul 5 al Capitalei, trei persoane fiind rănite, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Pompierii caută şi alte victime.

6733 afișări

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă care s-a extins la un bloc învecinat de pe strada Iordache Năstase, din sectorul 5 al Capitalei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Flăcările au cuprins podul casei şi mansarda blocului în mare proporţie şi s-au propagat către etajele inferioare. Arderea s-a manifestat generalizat la mansardă, cu propagare la etajul 3, atât pe faţadă cât şi pe orizontală. Blocul are dimensiune aproximativă de 20x50 metri.

Până la momentul transmiterii ştirii, ISU Bucureşti-Ilfov informează că sunt trei persoane rănite, dar au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare, în măsura în care acest lucru este posibil.

Pompierii acţionează de la înălţime, utilizând autoscara, pe ambele capete ale blocului şi de la nivelul solului pentru limitarea propagării la vecinătăţi.

La faţa locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscări şi trei echipaje SMURD.

Pompierii bucureşteni au cerut sprijinul Apa Nova pentru suplimentarea presiunii pe hidranţi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că, în total, sunt cinci persoane cărora le-a fost acordat primul ajutor de către echipajele SMURD, respectiv doi pompieri şi trei civili.

Dintre acestea, un pompier cu o plagă la un picior şi o femeie, care a fost expusă la fum, au fost transportaţi la spital Bagdasar-Arseni din Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici