Incendiu puternic la o fabrică de pâine din Constanţa

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit la o fabrică privată de pâine din zona industrială a municipiului Constanţa, fiind cuprinse de flăcări mai multe depozite.

30 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o fabrică de pâine din Constanţa

Incendiu puternic la o fabrică de pâine din Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

La locul incendiului, izbucnit luni, în jurul orei 10.00, au fost trimise trei autospeciale ale ISU, iar muncitorii au fost evacuaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, focul a izbucnit într-un depozit al fabricii şi s-a extins rapid la alte încăperi alăturate, însă în prezent incendiul este ţinut sub control.

Conform surselor citate, nicio persoană nu a fost rănită, iar cei aproximativ 20 de muncitori care lucrau în fabrică au fost evacuaţi imediat.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona era izolată de către pompieri şi poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici