Incendiu puternic în Popeşti-Leordeni. A fost emis mesaj Ro-Alert / ISU: „Incendiul este localizat"

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţa în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere din localitatea Popeşti-Leordeni. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi există pericol de extindere. A fost emis mesaj Ro-Alert.

3011 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Popeşti-Leordeni.  A fost emis mesaj Ro-Alert / ISU: „Incendiul este localizat"

Incendiu puternic în Popeşti-Leordeni. ISU: Există pericol de extindere / A fost emis mesaj Ro-Alert

UPDATE  „Incendiul este localizat. Se redimensionează dispozitivul, rămân 12 autospeciale de stingere la caz”, au transmis pompierii. Incendiul a avut loc în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere din localitatea Popeşti-Leordeni.

La faţa locului au fost trimise peste 20 de autospeciale.

Ştire iniţială

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin duminică dimineaţa pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unei firme din Popeştti-Leordeni, la intersecţia Şoselei de Centură cu Şoseaua Oletniţei.

Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăţi, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului acţionează 20 de autospeciale de stingere, iar alte 4 se deplasează spre locul incendiului.

Suprafaţa afectată este de peste 3.000 de metri pătraţi. Conform pompierilor, nu sunt persoane rănite.

Intervenţia este îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt surse de alimentare cu apă. „Se alimentează de la 2 km distanţă”, susţin pompierii.

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia este sfătuită să ocolească zona. „Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoproecţie”, se arată în mesaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici