Video Incendiu puternic la un motel din Constanţa

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la un motel cu restaurant din localitatea Sibioara, judeţul Constanţa. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată.

922 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, incendiul a izbucnit sâmbătă în jurul orei 4.00, la o pensiune din localitatea Sibioara, comuna Lumina.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată, la motelul cu un etaj. Imobilul era format din restaurant şi terasă la parter, iar la etaj avea 9 camere si o spălătorie, pe o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa spun că motelul era închis, deoarece funcţiona doar pe perioada de vară.

La această oră, incendiul este în curs de lichidare, pompierii intervenind pentru înlăturarea focarelor ascunse, în condiţiile în care tot etajul s-a prăbuşit în interior.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită ulterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici