Incendiu puternic la un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un restaurant din zona complexului studenţesc din Timişoara, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

888 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara. FOTO

Incendiu puternic la un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara

Incendiul a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri la un restaurant de pe str. Daliei, aflată în zona complexului studenţesc din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autosanitară SMURD, 14 pomperi şi un echipaj de poliţie.

În urma incendiului au ars mese, scaune şi aparatura electrică de la etajul restaurantului, s-au deteriorat pereţii şi tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri.

Din fericire, restaurantul era închis, astfel că nicio persoană nu se afla în clădire.

“Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este de natură electrică”, au arătat reprezentanţii ISU Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici