Video Incendiu VIOLENT în Piteşti. Un fost restaurant riscă să se prăbuşească

Un incendiu violent a izbucnit, duminică, în Piteşti, într-o clădire în care a funcţionat un restaurant. Pentru stingerea flăcărilor, care s-au extins pe 400 de metri pătraţi, au fost chemaţi şi pompieri de acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2453 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că un incendiu a izbucnit în zona Zahana, din cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti.

La sosirea pompierilor, flăcările erau foarte mari şi era şi degajare mare de fum.

„Arde generalizat pe aproximativ 400 metri pătraţi. Sunt peste 10 colegi, care au venit din timpul liber să ajute”, a declarat Epure.

Potrivit acesteia pentru stingerea flăcărilor intervine şi un echipaj cu o barcă, care va acţiona cu ajutorul unei motopompe.

„Există riscul de prăbuşire. Clădirea era construită din mult lemn”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un fost restaurant intervin patru autospeciale cu apă şi spumă, două autoscari, o ambulanţă SMURD, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi o barcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici