Incident GRAV într-o comună din Mureş: Fetiţă de 10 ani, rănită după ce a căzut din carusel

Primele informaţii arată că fetiţa a căzut după ce lanţul unui carusel s-a rupt, în Cristeşti, la o petrecere organizată de Zilele Comunei.

974 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV într-o comună din Mureş: Fetiţă de 10 ani, rănită după ce a căzut din carusel

Incident GRAV într-o comună din Mureş: Fetiţă de 10 ani, rănită după ce a căzut din carusel

Fetiţa a fost dusă la UPU Târgu Mureş, rănită.

Şeful UPU SMURD, Maria Salanta, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că fetiţa are fracturi la ambele picioare şi escoriaţii. Copila este stabilă şi conştientă.

Reprezentanţii Poliţiei Mureş au efectuat cercetări şi au stabilit că sistemul de prindere al unui scaun al caruselului s-a rupt.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în timpul funcţionării unui carusel, sistemul de prindere al unui scaun, în care se afla o minoră de 10 ani, din comuna Cristesti, s-ar fi rupt, aceasta căzând la pământ”, au transmis poliţiştii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Taguri:
fetiţă,
carusel,
mureş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici