Infotrafic: circulaţia maşinilor este oprită pe două drumuri naţionale din cauza viscolului

Circulaţia maşinilor este oprită duminică după amiaza pe două sectoare ale unor drumuri naţionale din cauza viscolului.

538 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: circulaţia maşinilor este oprită pe două drumuri naţionale din cauza viscolului

Infotrafic: circulaţia maşinilor este oprită pe două drumuri naţionale din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică după amiaza, nu sunt tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Totuşi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia este închisă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: DN 22 Râmnicu Sărat, judeţul Buzău - limita cu judeţul Brăila şi DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti, judeţul Vrancea.

Trafic restricţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone este pe DN 22 limită judeţul Buzău – municipiul Brăila şi pe DN 2B municipiul Brăila - limită judeţul Buzău.

Trafic restricţionat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone este pe DN 2C Costeşti, judeţul Buzău – limită cu judeţul Ialomiţa şi pe DN 2B municipiul Buzău – limită judeţul Brăila.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră, a precizat CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici