Infotrafic: restricţii de trafic pe A3 din cauza unui tir care s-a răsturnat pe şosea

Autorităţile au impus marţi dimineaţă restricţii de trafic pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti din cauza unui tir care s-a răsturnat pe şosea.

144 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: restricţii de trafic pe A3 din cauza unui tir care s-a răsturnat pe şosea

Infotrafic: restricţii de trafic pe A3 din cauza unui tir care s-a răsturnat pe şosea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi dimineaţă „traficul este restricţionat pe banda de urgenţă şi pe prima bandă a Autostrăzii A3, pe sensul Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 27, în zona localităţii Moara Vlăsiei, judeţul Ilfov, după ce un ansamblu auto cu defecţiuni tehnice s-a răsturnat.”

Pe celelalte arterele rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţă, A3 Bucureşti – Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov, traficul „se desfăşoară pe un carosabil uscat şi cu vizibilitate bună”, mai anunţă Infotrafic.

În judeţele aflate sub atenţionare meteorologică de instabilitate atmosferică nu sunt condiţii nefavorabile care să impună restricţii de trafic.

Marţi, se vor executa diferite tipuri de lucrări în judeţul Vâlcea, care impun o serie de restricţii, după cum urmează:

- DN 7, tronsonul kilometric 171 - 173, pe raza localităţiilor Budeşti – Goranu, se asfaltează între orele 18:00 - 06:00, circulaţia desfăşurându-se dirijat, pe un fir.

- DN 64, tronsonul kilometric 120 - 135, pe raza localităţilor Vladesti-Olanesti, se lucrează la aplicarea marcajelor rutiere axiale, între orele 08:00-18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri de mers, a precizat Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
a3,
accident,
trafic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici