Înghesuială pentru reduceri de 50% la vopsea lavabilă, calorifere şi drujbe la un magazin de bricolaj din Drobeta Turnu Severin

Peste o sută de oameni s-au îmbulzit, joi dimineaţă, la deschiderea unui magazin de bricolaj din Drobeta Turnu Severin care a anunţat reduceri de 50%, mulţi dintre ei aşezându-se la coadă cu câteva ore înainte de deschiderea magazinului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

375 afișări

Câteva zeci de persoane s-au strâns în faţa magazinului Bricostore din centrul comercial Severin Shopping Center chiar şi cu câteva ore înainte de deschiderea acestuia. Mulţi nu au mai găsit cărucioare, pentru că acestea se epuizaseră, iar la ora 8.00, când s-au deschis uşile, oamenii au început să se îmbrâncească şi s-a creat busculadă, fiind necesară intervenţia mai multor agenţi de pază.

În magazin, oamenii s-au înghesuit la standurile cu vopsea lavabilă, calorifere, drujbe, instalaţii sanitare sau perdele, astfel că multe rafturi s-au golit în câteva minute.

“Vreau o motosapă şi o drujbă. Dacă reuşesc bine, dacă nu, nu-i problemă!”, a spus un bărbat care se grăbea să ajungă la standul cu unelte de grădină.

“Intrară şi luară câte zece. Noi, dacă vrem şi noi un calorifer, nu mai sunt. N-am mai apucat nimic şi venirăm de două ore aici. Au relaţii, tot cei săraci sunt fără nimic”, a spus, nemulţumită, o femeie care ar fi vrut să cumpere calorifere electrice.

“Am luat vopsea lavabilă, 15 găleţi. A meritat, sunt preţuri bune”, a spus un alt cumpărător.

Un alt bărbat s-a declarat încântat după ce a reuşit să cumpere o cadă şi duşuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici