Întârzieri în circulaţia trenurilor spre şi dinspre Bucureşti Nord

Mai multe trenuri ale CFR Călători cu circulaţie spre şi dinspre Bucureşti Nord înregistrează întârzieri, vineri, ceea ce va duce la decalări ale orarelor de circulaţie şi pentru alte trenuri de călători, transmite CFR Călători.

323 afișări
Imaginea articolului Întârzieri în circulaţia trenurilor spre şi dinspre Bucureşti Nord

Mai multe trenuri ale CFR Călători cu circulaţie spre şi dinspre Bucureşti Nord înregistrează întârzieri.

Întârzierile sunt generate de întreruperea traficului în intervalul orar 15:40 -17:10 în staţia Bucureşti Băneasa ca urmare a defectării unui tren privat de marfă, dar şi de întreruperea temporară a traficului în complexul feroviar Bucureşti ca urmare a unui deranjament privind alimentarea cu energie electrică a firului de contact, potrivit unei informări transmise de CFR Călători.

Aceste întârzieri generază decalări ale orarelor de circulaţie şi pentru alte trenuri de călători, necesare în vederea asigurării legăturilor pentru călători până la destinaţia finală.

Circulaţia se desfăşoară în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA – cel care organizează şi dirijează circulaţia tuturor trenurilor pe calea ferată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici