Întârzieri la metrou, din cauza unui tren defect. Tot mai mulţi călători aşteaptă în staţii

Metrourile care circulă pe Magistrala 1 Pantelimon-Dristor a Capitalei au întârzieri, miercuri seară, din cauza unei garnituri defecte care este blocată pe linie, tot mai mulţi călători aşteptând în staţii.

1348 afișări
Imaginea articolului Întârzieri la metrou, din cauza unui tren defect. Tot mai mulţi călători aşteaptă în staţii

Întârzieri la metrou, din cauza unui tren defect. Tot mai mulţi călători aşteaptă în staţii (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Potrivit martorilor oculari, mulţimea de pe peron creşte cu fiecare minut, din cauza întârzierilor tot mai mari.

La Dristor, călătorii au aflat că o garnitură este blocată în zonă, din cauza unei defecţiuni.

În staţia Unirii 1, la ora 19.00, peronul era plin până la refuz, însă nimeni nu le-a explicat călătorilor din ce motiv nu mai soseşte niciun tren.

Până la ora difuzării acestei ştiri, reprezentanţii Metrorex nu au putut fi contactaţi, pentru a oferi informaţii în legătură cu acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici