Integrisoft Solutions, liderul pieţei de aplicaţii software pentru administraţia publică, a dat lovitura în pandemie: cifră de afaceri de 24,9 milioane de lei în 2021

  • Integrisoft Solutions, cel mai mare producător şi implementator de aplicaţii software pentru administraţia publică, cu peste 15 ani de experienţă în domeniu, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 24,9 mil RON în anul 2021, majorată cu 39% comparativ cu anul precedent.
  • Rezultatul s-a datorat unei creşteri a numărului de instituţii şi de utilizatori care au implementat soluţiile digitale integrate Avansis (17 mii de conturi înrolate), dezvoltate de companie, trend care continuă şi în acest an.
  • Compania este pregătită cu soluţii pentru Cloud-ul Guvernamental.
362 afișări
Imaginea articolului Integrisoft Solutions, liderul pieţei de aplicaţii software pentru administraţia publică, a dat lovitura în pandemie: cifră de afaceri de 24,9 milioane de lei în 2021

Cristian Trestianu, CEO Integrisoft Solutions

O parte semnificativă din veniturile obţinute în 2021 de Integrisoft Solutions a fost generată de aplicaţiile de digitalizare lansate în perioada pandemiei, cu scopul de a facilita relaţia dintre instituţii şi contribuabili, precum Avansis Online – o platformă care permite cetăţenilor accesul facil la serviciile disponibile până acum doar la ghişeu şi Avansis Mobile – aplicaţie mobilă care facilitează interacţiunea cetăţenilor cu instituţiile publice.

Astfel, în 2021, compania a implementat aproximativ 20 de proiecte Avansis Online şi 15 proiecte Avansis Mobile în cadrul instituţiilor de administraţie publică din ţară, valoarea totală a proiectelor ridicându-se la peste 3.5 milioane de lei.

„Prin soluţiile Avansis Online şi Mobile, cetăţenii pot consulta situaţia privind taxele şi impozitele (vizualizare plăţi efectuate, declaraţii etc.), pot depune online acte, îşi pot elibera documentele electronice (certificat fiscal, decizii de impunere, certificate de urbanism, autorizări de construire etc.) şi pot comunica online cu funcţionarii publici. Aceste platforme de servicii online şi mobile oferă cetăţenilor un instrument uşor accesibil de la distanţă, eliminând astfel timpul alocat cozilor la ghişeu şi proceselor birocratice complicate, în beneficiul societăţii ”, afirmă Simona Ilie, Director de Dezvoltare al Integrisoft Solutions.

Una dintre reuşitele importante ale companiei în 2021 a fost finalizarea proiectului de digitalizare a Primăriei Municipiului Călăraşi, câştigat de Integrisoft în 2019, finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA). Valoarea totală a proiectului a fost de peste 2,9 mil. lei. În urma implementării soluţiilor digitale în cadrul Primăriei Călăraşi, instituţia a primit Premiul de Excelenţă în Digitalizare la Gala AMR 2021. În ultimii doi ani, Integrisoft Solutions a implementat mai multe proiecte de digitalizare finanţate din fonduri europene, având o contribuţie majoră la debirocratizarea sistemului administrativ pentru cetăţenii din mai multe oraşe şi municipii.

Evoluţia pozitivă a Integrisoft în 2021 ne demonstrează faptul că tot mai multe instituţii înteleg şi acceptă procesul de transformare digitală şi suntem onoraţi să le putem furniza soluţii integrate şi personalizate pentru eficientizarea activităţii şi a oferi publicului servicii rapide şi de calitate. Referitor la planurile pentru 2022, ne vom folosi know how-ul acumulat pentru dezvoltarea unui nou produs - CARES, software şi aplicaţie care acoperă complet activităţile de resurse umane şi salarizare, soluţie ce poate fi implementată atât în administraţia publică locală/centrală, cât şi în mediul privat. În prezent, soluţia CARES este implementată la aproximativ 50 clienţi, administrând peste 5.500 de angajaţi. De asemenea, suntem singurii de pe piaţă care deţin soluţii integrate cu bază unică de date ce poate acoperi toate departamentele unei instituţii publice, ceea ce ne califică pentru implementarea Cloud-ului Guvernamental. Este vorba despre sistemul integrat modular Avansis, care foloseşte cea mai nouă tehnologie”, declară Cristian Trestianu, CEO Integrisoft Solutions.

Odată cu acomodarea cetăţenilor cu platformele online de relaţionare cu instituţiile publice, interesul pentru alternativele digitale este în creştere. O treime din municipii şi 5 primării de sector din Bucureşti folosesc module Avansis. Modulele sistemului integrat Avansis sunt
folosite de peste 6000 de utilizatori din peste 400 de instituţii şi gestionează 25% din obligaţiile de plată ale contribuabililor la nivel naţional.

Pentru 2022, Integrisoft estimează o creştere de 15% a cifrei de afaceri. Compania operează cu două sedii în Bucureşti şi Târgu-Jiu, având peste 130 de angajaţi.

Integrisoft Solutions este cel mai mare producător de aplicaţii software pentru administraţia publică locală, cu peste 600 de implementări în 400 de instituţii, 6000 de utilizatori şi singurul furnizor de servicii şi soluţii integrate din România. Sistemul integrat AVANSIS dezvoltat de Integrisoft este utilizat în peste 40% din oraşe şi în peste 33% din oraşele municipii reşedinte de judeţ. Grupul Integrisoft aduce împreună know how-ul şi cele mai bune practici din diverse sectoare pentru a soluţiona provocările de business din domeniile sofware development, internet şi mobile, în cel mai inovator şi cuprinzător mod.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici