Interdicţie de circulaţie a vehiculelor grele la nivel naţional, inclusiv în localităţi

Interdicţia de circulaţie a vehiculelor cu masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone, aplicată pentru intervalul orar 11.00-20.00, va fi extinsă la nivelul întregii ţări, inclusiv în interiorul localităţilor, a anunţat, la Guvern, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

16 afișări
Imaginea articolului Interdicţie de circulaţie a vehiculelor grele la nivel naţional, inclusiv în localităţi

Interdicţie de circulaţie a vehiculelor grele la nivel naţional, inclusiv în localităţi

Interdicţia este valabilă începând de joi, 19 iulie, şi va fi menţinută până duminică, 22 iulie.

"Excepţie vor face transporturile pentru aprovizionarea corectă a magazinelor şi spitalelor, pentru servicii poştale, carburanţi, deşeuri, distribuţie a apei şi alimentelor în zonele calamitate, intervenţii de forţă majoră şi transport al maşinilor avariate", a spus Nicolăescu.,

Iniţial, interdicţia de circulaţie a vehiculelor grele era aplicată doar pe drumurile naţionale şi autostrăzi din 21 de judeţe, pentru a preveni deteriorarea asfaltului ca urmare a caniculei.

Avertizarea cu cod portocaliu a fost extinsă, începând de joi, şi pentru zonele joase din alte 13 judeţe, unde vor fi înregistrate temperaturi de 39-40 grade Celsius în perioada 19-20 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici