Interlopul împuşcat la Constanţa este în stare gravă. Gloanţele sunt poziţionate lângă organe vitale

Starea bărbatului împuşcat la Constanţa este gravă, întrucât cele două gloanţe sunt poziţionate lângă organe vitale, unul fiind în zona toracică, spun medicii de la Spitalul "Floreasca" din Capitală, unde a fost adus rănitul.

290 afișări
Imaginea articolului Interlopul împuşcat la Constanţa este în stare gravă. Gloanţele sunt poziţionate lângă organe vitale

Interlopul împuşcat la Constanţa este în stare gravă. Gloanţele sunt poziţionate lângă organe vitale

Bărbatul se află în sala de operaţie, pentru extragerea celor două gloanţe cu care a fost împuşcat.

Acestea sunt poziţionate lângă organe vitale, unul în zona toracică, ceea ce face ca intervenţia să fie dificilă, existând şi pericolul unei sângerări abundente.

Giolacai Arsen, cunoscut ca membru al lumii interlope din Constanţa, a fost transportat, la solicitarea familiei, de la Spitalul Judeţean Constanţa la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Surse din rândul anchetatorilor spun că incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după miezul nopţii, atunci când bărbatul, în vârstă de 31 de ani, s-a urcat în maşina sa, în zona Trocadero. O persoană rămasă neidenficată s-a apropiat şi a tras două gloanţe în Giolacai Arsen, după care agresorul a fugit. Giolacai Arsen a reuşit să coboare din autoturismul său, iar o persoană care trecea prin zonă l-a transportat cu o maşină la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Primele cercetări arată că cel care ar fi tras ar fi o persoană din anturajul victimei. De asemenea, la faţa locului au fost găsite două tuburi identice calibrul 9 mm, anchetatorii precizând că s-ar fi tras cu un pistol calibrul 9 mm.

Zeci de persoane vor fi audiate de poliţiştii şi procurorii constănţeni pentru a stabili identitatea persoanei care l-a împuşcat pe Giolacai Arsen.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Florian Stoian, afirmase că în corpul bărbatul ar fi fost găsite două gloanţe de calibru diferit, dar anchetatorii exclud această ipoteză. Analiza balistică urmează să stabilească cu exactitate arma folosită în cazul împuşcării lui Giolacai Arsen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici