Video Întoarcerea la birou, o realitate altfel decât îţi aminteai. Cum te afectează noile reguli în spaţiile de coworking

  • Reguli stricte la munca în spaţiile de coworking
  • Birourile şi recepţia sunt dotate cu viziere din plastic
  • Oamenii poartă maşti, iar dezinfectarea e obligatorie
  • Mâncatul la birou este interzis
1697 afișări

Biroul tău este într-un spatiu de coworking? Află că lucrurile s-au schimbat. Pentru siguranţa ta, proprietarii de spaţii din Iaşi au apelat la o procedura strictă.

La recepţie şi birouri avem aceste separatoare, colega de la recepţie are şi vizieră. Toată lumea poartă mască şi există genul acesta de recipiente de dezinfectat peste tot.

Chiar şi IT-iştii s-au săturat de munca de acasă. Oamenii sunt dornici să socializeze.

„Munca de acasă are beneficiile ei, dar dacă eşti într-o echipă trebuie să te vezi, să povesteşti. Foarte mulţi au reaşteptat întoarcerea la birouri cu dragă inimă”, spune Dan Zaharia, antreprenor IT.

„Este frumos să ne revedem, să începem lucrul creativ în echipă”, crede şi Ion Waszkiewicz, antreprenor.

Persoanele care lucreză aici nu mai au voie să mănânce la locul de muncă. Iar pentru o protecţie sporită, cănile au fost înlocuite cu paharele de unică folosinţă.

Până cand situaţia se va relaxa, oamenii caută se obişnuiasca cu noile masuri de protecţie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici