Intrare liberă la Bursa Locurilor de Muncă organizată în 22 şi 23 mai, la Sala Dalles

Un târg de job-uri cu intrarea liberă va avea loc, marţi, 22 mai, şi miercuri, 23 mai, la Sala Dalles, organizat de Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro (FEDM) alături de MEDIAFAX şi MEDIA SAT.

684 afișări
Imaginea articolului Intrare liberă la Bursa Locurilor de Muncă organizată în 22 şi 23 mai, la Sala Dalles

Intrare liberă la Bursa Locurilor de Muncă organizată în 22 şi 23 mai, la Sala Dalles (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

Evenimentul reuneşte multe companii cu nume sonore: Allianz-Ţiriac, Uniqua Asigurări, BCR Asigurări de Viaţă, BCR Banca pentru Locuinţe, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, Rovere Mobili, Remat Holding, RIN Hotels, BGS Medical Unit, Lugera&Makler, MEDIAPRO Pictures, Studiourile MEDIAPRO.

Accesul este gratuit, între orele 11.00 şi 16.00, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piaţa muncii şi de studiile absolvite.

Organizatorii târgului de job-uri au lansat şi portalul www.profesiionline.ro, o platfomă care vine cu o ofertă inedită: publicarea gratuită a anunţurilor instituţiilor de învăţământ superior, cele mai complexe filtre de căutare a locurilor de muncă aflate la dispoziţia candidaţilor, secţiune de teste profesionale şi personale ale căror rezultate pot fi ataşate CV-lui, precum şi cont gratuit pentru orice companie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici