Ioana Băsescu a cerut la OSIM înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară"

Fiica cea mare a şefului statului, Ioana Băsescu, a depus la OSIM o cerere de înregistrare a mărcii "Mişcarea Populară", domeniile asociate fiind educaţie, instruire, divertisment, servicii ştiinţifice şi tehnologice, crearea calculatoarelor, servicii juridice, personale şi sociale.

27 afișări
Imaginea articolului Ioana Băsescu a cerut la OSIM înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară"

Ioana Băsescu a cerut la OSIM înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară" (Imagine:Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit Buletinului Oficial de Proprietate Industrială care cuprinde cererile de înregistrări de mărci depuse în perioada 7-13 aprilie, Ioana Băsescu a cerut înregistrarea mărcii "Mişcarea Populară".

Cererea a fost depusă în 11 aprilie, solicitantul fiind Ioana Băsescu, cu adresa în Strada Av. Mr. Ştefan Sănătescu nr. 2, ap. 3, sector 1, Bucureşti.

Domeniile asociate sunt grupate pe trei categorii, prima fiind "educaţie, instruire, divertisment, activităţi sportive şi culturale". A doua categorie este reprezentată de "servicii ştiinţifice şi tehnologice, precum şi servicii de cercetare şi de creaţie, referitoare la acestea; servicii de analiză şi de cercetare industrială; crearea şi dezvoltarea calculatoarelor şi a programelor de calculator".

O ultimă categorie este cea reprezentată de "servicii juridice; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici