Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie a lui Nicolae Lupulescu, fost candidat la şefia DNA

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din funcţia de procuror militar din cadrul Secţiei Parchetelor Militare a PÎCCJ a lui Nicolae Lupulescu, fost candidat la şefia DNA, care se va pensiona.

295 afișări
Imaginea articolului Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie a lui Nicolae Lupulescu, fost candidat la şefia DNA

Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie a lui Nicolae Lupulescu, fost candidat la şefia DNA

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, două decrete de eliberare din funcţie, şi anume pentru Carmen Lidia Toroi (a fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti) şi pentru Nicolae Lupulescu (a fost procuror militar la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor Militare). Ambii au fost eliberaţi din funcţie pentru că se vor pensiona.

Cel din urmă, Nicolae Lupulescu, a fost candidat la şefia DNA.

La acel moment, Nicolae Lupulescu a declarat că din punctul lui de vedere sunt multe de schimbat în interiorul Direcţiei, precizând că fosta şefă DNA a lăsat o moştenire „bună”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici