Ionel Georgescu - şef al DGIPI, iar Eugen Corciu, adjunct

Adjunctul Direcţiei Generale Anticorupţie, Ionel Georgescu, ar urma să preia conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţii Internă din MAI, postul de adjunct revenind lui Eugen Corciu, fost adjunct al şefului Poliţiei Române, au declarat surse ministeriale.

550 afișări
Imaginea articolului Ionel Georgescu - şef al DGIPI, iar Eugen Corciu, adjunct

Ionel Georgescu - şef al DGIPI

Desemnarea acestora va avea loc după ce noul ministru de Interne, social-democratul Liviu Dragnea, îşi va prelua oficial funcţia, miercuri.

Pentru conducerea DGIPI a fost vehiculat şi numele magistratului militar Marcel Sânpetru.

Conducerea DGIPI a fost deţinută pentru scurt timp de către Virgil Ardelean, numit de Gabriel Oprea, desemnarea sa fiind unul dintre motivele pentru care PSD a decis să-i retragă lui Oprea sprijinul politic pentru şefia MAI.

Citeşte şi

Liviu Dragnea a depus jurământul

Ardelean a demisionat din funcţie

Geoană: Virgil Ardelean nu va rămâne la conducerea DGIPI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici