Iordanian bătut, tâlhărit de 80.000 de euro şi abandonat într-o localitate de lângă Medgidia

Trei persoane, un bărbat şi două femei, sunt cercetate de poliţiştii din Medigidia, fiind suspectate că au furat 80.000 de euro de la un cetăţean iordanian pe care l-ar fi bătut şi l-au abandonat în localitatea Valea Dacilor.

262 afișări
Imaginea articolului Iordanian bătut, tâlhărit de 80.000 de euro şi abandonat într-o localitate de lângă Medgidia

Iordanian bătut, tâlhărit de 80.000 de euro şi abandonat într-o localitate de lângă Medgidia (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, cele trei persoane s-au cunoscut şi s-au împrietenit cu iordanianul la muncă, în Italia, iar acolo i-au promis acestuia că, înainte de a pleca în ţara sa, îi vor face cunoştinţă cu o fată, cu care s-ar putea căsători.

Astfel, ei l-au adus pe iordanian în Medgidia, miercuri, cu un autocar, iar în cursul nopţii l-au momit în apartamentul unuia dintre ei, unde ar fi urmat să o cunoască pe fată, după care, joi, ar fi plecat către Iordania.

Aici însă iordanianul a fost bătut şi tâlhărit, cei trei luându-i 80.000 de euro şi un ceas de mână. Ei l-au urcat apoi pe bărbat într-un taximetru şi l-au dus până în localitatea Valea Dacilor, la aproximativ 10 de kilometriu de Medgidia, unde l-au abandonat.

Iordanianul a alertat Poliţia, iar în câteva zeci de minute oamenii legii au reuşit să-i prindă pe cei trei. La percheziţia corporală, asupra celor două femei de 22 de ani, respectiv 25 de ani, a fost găsită numai suma de 24.000 de euro.

Cei trei au fost reţinuţi sub acuzaţia de tâlhărie, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat şi pentru a stabili dacă sunt şi alte persoane implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici