IPJ Prahova: Alin Cocoş nu consumase alcool

Testul de alcoolemie făcut lui Alin Cocoş după producerea accidentului de vineri, de pe DN 1, în care a fost implicat şi în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa, este negativ, iar poliţiştii vor dispune o expertiză tehnică a autoturismelor.

23 afișări
Imaginea articolului IPJ Prahova: Alin Cocoş nu consumase alcool

IPJ Prahova: Alin Cocoş nu consumase alcool

Potrivit unui comunicat dat publicităţii sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, testul efectuat cu aparatul alcooltest lui Alin Cocoş, după producerea accidentului în care a fost implicat vineri seară, pe Drumul Naţional 1, este negativ.

Sursa citată precizează că, din cauza stării grave de sănătate a şoferului celuilalt autoturism implicat în accident, acesta nu a putut fi testat cu alcooltestul, însă la Spitalul Judeţean de urgenţe Ploieşti ambilor şoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, conform comunicatului IPJ Prahova, în cadrul cercetărilor în acest caz, care nu au fost încă finalizate, va fi dispusă o expertiză tehnică a autoturismelor implicate în accident.

IPJ mai menţionează că cele două persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul petrecut vineri în zona Movila Vulpii sunt o fetiţă în vârstă de doi ani şi o femeie în vârstă de 35 de ani, fiica, respectiv soţia şoferului Daciei care, din primele cercetări, pare a fi vinovat de producerea accidentului, întrucât, în momentul când a virat stânga, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audia A 6 condus de Alin Cocoş. Surse din Spitalul Judeţean Ploieşti au declarat că femeia era însărcinată.

Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe Drumul Naţional 1, în timp ce se îndrepta dinspre Braşov către Bucureşti, la volanul unui Audi A 6. În urma acestui eveniment două persoane şi-au pierdut viaţa şi o a treia a fost grav rănită. Alin Cocoş a suferit doar câteva zgârieturi. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde i s-a recoltat sânge pentru analizele care stabilesc alcoolemia, conform procedurilor legale într-un astfel de caz, ulterior părăsind spitalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici