IPS Daniel, Bartolomeu şi Ioan de la Covasna, candidaţi la postul de Patriarh

Sfântul Sinod i-a desemnat, miercuri, în urma a trei tururi de scrutin, pe IPS Daniel, Bartolomeu şi pe Ioan Selejan de la Covasna şi Harghita drept candidaţi la scaunul patriarhal, rămas vacant în urma decesului lui Teoctist.

7 afișări
Imaginea articolului IPS Daniel, Bartolomeu şi Ioan de la Covasna, candidaţi la postul de Patriarh

IPS Daniel, Bartolomeu şi Ioan de la Covasna, candidaţi la postul de Patriarh

IPS Teofan s-a retras din cursă, în la doilea tur de scrutin.

De asemenea, IPS Laurenţiu Strezea, Mitropolitului Ardealului, s-a retras din cursă.

IPS Daniel a fost desemnat după primul tur de scrutin, drept prim candidat, IPS Bartolomeu a fost ales în urma celui de-al doilea tur de scrutin, iar IPS Ioan Selejan - candidat surpriză - a fost ales după al treilea tur de scrutin.

BIO: IPS Ioan Selejan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici