Iranian tâlhărit în Bucureşti de doi bărbaţi care i-au luat peste 100.000 de lei

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, joi, după ce au tâlhărit, pe o stradă din Sectorul 2, un iranian căruia i-au luat o geantă cu mai multe sume de bani în valută - echivalentul a peste 100.000 de lei, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

121 afișări
Imaginea articolului Iranian tâlhărit în Bucureşti de doi bărbaţi care i-au luat peste 100.000 de lei

Iranian tâlhărit în Bucureşti de doi bărbaţi care i-au luat peste 100.000 de lei (Imagine: Shutterstock)

Potrivit surselor citate, cei doi l-au pândit pe iranian în apropierea unui imobil de pe strada Cenuşăresei, unde, prin violenţă, i-au luat geanta în care acesta avea sume în valută, echivalentul a 105.000 lei.

În urma cercetărilor făcute cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR, poliţiştii bucureşteni i-au depistat pe bărbaţii bănuiţi că au comis această tâlhărie. Aceştia au 43, respectiv 46 de ani, iar în urma percheziţiilor făcute la două adrese au fost găsite o mască tip cagulă, obiecte contondente şi tăietoare, mănuşi cu întărituri la nivelul monturilor pumnului şi haine ce ar fi fost folosite la comiterea infracţiunii, precizează anchetatorii. Percheziţiile au fost făcute de poliţiştii Capitalei, împreună cu procurori din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi Tribunalul Bucureşti.

Cei doi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici