Video Jaf armat la o benzinărie din Satu Mare

Doi indivizi mascaţi, înarmaţi cu pistoale, au jefuit, în noaptea de duminică spre luni, o staţie Petrom din municipiul Satu Mare, reuşind să ia, sub ameninţarea armelor, toţi banii care existau în seif.

16 afișări

Directorul regional al Petrom, Ioan Ţou, a declarat luni, că cei doi indivizi au fost surprinşi de camerele de supraveghere ale staţiei Petrom de pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare duminică noaptea, la ora 02.17. Cu cagule pe faţă, aceştia au venit pe jos în staţia Petrom, fiind suprinşi de camerele video la intrare.

"Unul avea cert un pistol, se vede clar pe imagini, iar celălalt era şi el dotat cu o armă. I-au ameninţat cu armele pe cei doi angajaţi care se aflau în staţie, un bărbat şi o doamnă, şi i-au forţat să îi ducă la seif, de unde au luat toţi banii" a declarat Ţou. El nu a putut preciza câţi bani se aflau în seif în momentul jafului.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili autorii şi împrejurările în care a fost comis jaful.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici