Jaf ca în filme la Constanţa: Doi tineri au ameninţat cu un pistol şi un cuţit un bărbat, căruia i-au furat maşina

Doi tineri, de 16 şi 19 ani, au ameninţat, vineri, cu un pistol airsoft şi un cuţit un bărbat, căruia i-au furat maşina. Poliţiştii constănţeni au instituit filtre pe drumurile din zonă şi într-o jumătate de oră i-au prins pe cei doi adolescenţi.

3382 afișări
Imaginea articolului Jaf ca în filme la Constanţa: Doi tineri au ameninţat cu un pistol şi un cuţit un bărbat, căruia i-au furat maşina

Jaf ca în filme la Constanţa: Doi tineri au ameninţat cu un pistol şi un cuţit un bărbat, căruia i-au furat maşina

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul 112 că în localitatea Mihai Viteazu un bărbat, de 45 de ani, ar fi fost ameninţat cu un pistol airsoft şi un cuţit de către doi tineri, care i-ar fi sustras acestuia autoturismul şi au plecat.

Poliţiştii au instituit filtre în localităţile limitrofe, iar în aproximativ jumătate de oră cei doi tineri au fost prinşi pe DN 22, între localităţile Oituz şi Sibioara, din judeţul Constanţa.

Tinerii, de 16 şi 19 ani, sunt din Tulcea şi au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi tâlhărie calificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici