Video Jaf ca-n filme într-o parcare din România: Tineri deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat folosind electroşocuri | VIDEO

Trei tineri deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Arad, în parcarea unui centru comercial din oraş, folosind electroşocuri. Aceştia au fost reţinuţi, acuzaţi de tâlhărie calificată şi vor fi duşi, marţi, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

3480 afișări

Poliţiştii din Arad au fost sesizaţi de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din oraş, că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie comisă în timpul nopţii de duminică spre luni.

„Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii tâlhăriei sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei, purtând ciorapi plasă, peruci şi machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au bătut-o şi deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi, marţi, magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici