Jaf cu pistoale mitralieră la o firmă de pază din Sf. Gheorghe - VIDEO

Două persoane care purtau cagule şi erau înarmate cu pistoale mitralieră au jefuit, în noaptea de miercuri spre joi, o firmă de pază şi protecţie din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde au furat aproximativ 200.000 de lei, după ce i-au legat pe cei trei angajaţi aflaţi în sediul societăţii.

175 afișări
Imaginea articolului Jaf cu pistoale mitralieră la o firmă de pază din Sf. Gheorghe - VIDEO

Jaf cu pistoale mitralieră la o firmă de pază din Sf. Gheorghe (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Covasna, Buzsi Andrea, dispeceratul Poliţiei a fost anunţat în jurul orei 02.14 că sediul firmei, aflat pe strada Ciucului, a fost atacat de două persoane înarmate, care aveau feţele acoperite cu cagule şi care erau înarmate cu câte un pistol mitralieră.

Buzsi Andrea a spus că un echipaj de Poliţie a ajuns la faţa locului în doar trei minute.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 02.00 doi bărbaţi îmbrăcaţi în negru au bătut la poarta societăţii, cerând dispecerului să deschidă. Dispecerul a deschis poarta, iar cei doi indivizi, care aveau cagule pe faţă, au intrat în incintă, unde i-au dezarmat pe cei doi agenţi din echipa de intervenţie care se aflau în sediu. Ulterior, atacatorii i-au legat pe cei doi agenţi, dar şi pe dispecer.

Potrivit sursei citate, cei doi au sustras dintr-o încăpere a firmei circa 200.000 de lei, după care au plecat cu un autoturism inscripţionat cu denumirea societăţii.

În prezent, poliţiştii audiază mai multe persoane, Buzsi afirmând că s-a format un cerc de suspecţi şi se urmăresc mai multe ipoteze de lucru.

Iniţial, primele informaţii arătau că atacatorii au furat din sediul firmei şi o armă, însă ulterior s-a stabilit că cei doi nu au luat şi arme.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici