Jaf la o societate din Constanţa. Hoţii au plecat cu aproximativ 13.000 de lei

Persoane necunoscute au spart o societate comercială din municipiul Constanţa, în cursul nopţii de joi spre vineri, hoţii plecând cu un seif în care se afla suma de 13.000 de lei.

35 afișări
Imaginea articolului Jaf la o societate din Constanţa. Hoţii au plecat cu aproximativ 13.000 de lei

Jaf la o societate din Constanţa. Hoţii au plecat cu aproximativ 13.000 de lei (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, spargerea s-a dat la sediul unui depozit ce aparţine SC Dacris SRL, aflat pe strada Vârful cu Dor, din municipiul Constanţa, în cursul nopţii de joi spre vineri.

Hoţii au forţat lacătul de la intrarea principală şi dintr-un birou au furat o casă de bani în care s-ar fi aflat, conform spuselor reprezentanţilor societăţii, suma de 13.000 de lei şi documente contabile.

Spargerea a fost anunţată la Poliţie de către administratorul societăţii abia vineri dimineaţă, în jurul orei 07.00.

Sediul respectiv nu era dotat cu sistem de alarmă sau de supraveghere video, dar se afla în grija unui paznic.

Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa au deschis o anchetă, încercând să stabilească momentul în care a fost dată spargerea şi cine sunt vinovaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici