Jandarmerie: Peste 27.000 de suporteri din provincie sunt aşteptaţi să ajungă în Capitală

Peste 27.000 de suporteri din provincie sunt aşteptaţi să ajungă în următoarele ore în Capitală, pentru a urmări finala Ligii Europa, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

190 afișări
Imaginea articolului Jandarmerie: Peste 27.000 de suporteri din provincie sunt aşteptaţi să ajungă în Capitală

Jandarmerie: Peste 27.000 de suporteri din provincie sunt aşteptaţi să ajungă în Capitală

Suporterii care au venit în Capitală sunt monitorizaţi din patru centre de comandă, amplasate la Arena Naţională, pe esplanada Palatului Parlamentului, la Aeroportul Otopeni, dar şi la Arcul de Triumf.

Centrul de comandă de pe esplanada Palatului Parlamentului îi monitorizează pe suporterii spanioli care petrec în "fan zone-ul" organizat în Piaţa Constituţiei, dar şi pe cei din Centrul Istoric sau din Piaţa George Coşbuc, a precizat Georgian Enache.

Centrul de comandă de la Piaţa Constituţiei este o autospecială ISU dotată cu mai multe sisteme de supraveghere şi care asigură comunicaţiile dintre factorii de decizie şi echipele structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor aflate în teren.

Autospeciala achiziţionată recent de ISU este la prima misiune de acest tip. "Aici se strâng informaţiile de la toţi militarii şi poliţiştii aflaţi în dispozitiv", a mai spus Georgian Enache.

Maiorul Virgil Bulea, de la ISU Iaşi, aflat la centrul de comandă din Piaţa Constituţiei, a declarat că autospeciala poate să asigure comunicaţiile atât pe frecvenţele radio, cât şi prin satelit.

"Centrul de comandă asigură legătura atât cu forţele din teren, cât şi cu superiorii, dar execută şi o monitorizare video", a declarat maiorul Virgil Bulea.

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înregistrat incidente între suporterii echipelor Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, a precizat Enache.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, are loc miercuri seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, fiind transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici