Judecătorii au suspendat provizoriu decizia de eliberare a lui Andrei Tinu din funcţia de şef al ANC

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) au suspendat provizoriu decizia de eliberare a lui Andrei Tinu din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC).

267 afișări
Imaginea articolului Judecătorii au suspendat provizoriu decizia de eliberare a lui Andrei Tinu din funcţia de şef al ANC

Judecătorii au suspendat provizoriu decizia de eliberare a lui Andrei Tinu din funcţia de şef al ANC

„Admite în parte cererea de chemare în judecată. Dispune suspendarea executării Deciziei nr. 510/11 decembrie 2019, emise de pârâtul Prim-ministrul României, până la soluţionarea definitivă a acţiunii în anulare ce face obiectul dosarului nr. 7217/2/2019, înregistrat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti. Executorie. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la sediul Curţii de Apel Bucureşti”, au stabilit magistraţii.

Chiar dacă această decizie este provizorie, ea este executorie, până ce se va judeca procesul în care Tinu cere anularea deciziei luată de Ludovic Obran în 11 decembrie 2019.

Mai exact, premierul a decis la acea dată eliberarea din funcţie a fiului fostului jurnalist Dumitru Tinu din funcţia de şef al ANC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici