Judeţul unde restaurantele şi cafenelele se redeschid, în localităţile unde incidenţa este sub 3 la mie

În judeţul Sălaj se deschid, de joi, restaurantele şi cafenelele în toate localităţile în care incidenţa cazurilor de COVID-19 nu depăşeşte 3 la mia de locuitori, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

4395 afișări
Imaginea articolului Judeţul unde restaurantele şi cafenelele se redeschid, în localităţile unde incidenţa este sub 3 la mie

Judeţul unde restaurantele şi cafenelele se redeschid, în localităţile unde incidenţa este sub 3 la mie

În urma şedinţei extraordinare a CJSU Sălaj de miercuri a fost adoptată Hotărârea 94, cu măsuri noi pentru domeniul Horeca, aplicabile în judeţul Sălaj, începând de joi, ora 00.00.

„Astfel, începând de mâine (joi – n.r.), vor fi redeschise restaurantele şi cafenelele în toate UAT-urile în care incidenţa nu depăşeşte valoarea de 3/1000 de locuitori, inclusiv, în municipiul Zalău şi oraşele Jibou şi Cehu Silvaniei”, anunţă CJSU Sălaj.

Barurile nu de deschid, potrivit sursei citate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici