Kievul anunţă un număr impresionat de militari ruşi ucişi într-o „zi de succes” pentru Ucraina

Kievul susţine că a ucis 308.720 de soldaţi ruşi de la începutul conflictului, dintre care 1080 în ultima zi.

1489 afișări
Imaginea articolului Kievul anunţă un număr impresionat de militari ruşi ucişi într-o „zi de succes” pentru Ucraina

Ucraina anunţă un număr impresionat de militari ruşi ucişi pe front

Într-o postare pe Facebook, Forţele de Apărare ucrainene informează că au eliminat aproximativ 308.720 de soldaţi ruşi din 24 februarie 2022 şi până astăzi.

Din total, 1.080 au fost omorâţi în ultimele 24 de ore. De regulă, numărul militarilor ruşi ucişi într-o zi era de ordinul sutelor.

Vorbind la conferinţa Reuters Next desfăşurată ieri la New York, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a dat asigurări că Kievul este încă pe cale să „obţină rezultate militare până la sfârşitul anului”.

„Avem un plan. Avem obiective foarte concrete. Avem progrese lente în sud, dar şi în est”, a declarat Zelenski, citat de presa ucraineană.

Preşedintele ucrainean a mai spus că ieri a fost o „zi de succes” pentru Kiev, după ce Comisia Europeană a recomandat deschiderea negocierilor cu Ucraina pentru aderarea la UE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici